Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργία Πλοία / Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 28 Νοεμβρίου ... : Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site.

Απεργία Πλοία / Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 28 Νοεμβρίου ... : Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site.. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων» επισημαίνει σε. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο:

Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί.

Απεργία στα πλοία: Απίστευτη ταλαιπωρία με κόσμο να ...
Απεργία στα πλοία: Απίστευτη ταλαιπωρία με κόσμο να ... from www.reader.gr
Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς.

Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία.

«δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. 0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. .απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα. Ουρές και ταλαιπωρία επιβατών στο λιμάνι του πειραιά ύστερα από αιφνιδιαστική κινητοποίηση. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω απεργίας της πνο. Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης.

Ανεστάλη η απεργία στα πλοία - Έκανε πίσω η ΠΕΝΕΝ
Ανεστάλη η απεργία στα πλοία - Έκανε πίσω η ΠΕΝΕΝ from www.newsit.gr
Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να ταξιδέψετε άμεσα! Τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία πεμεν, «στεφενσων». Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας. Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να ταξιδέψετε άμεσα! Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. 0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς.

0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: «δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά:

Απεργία ναυτεργατών: Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την ...
Απεργία ναυτεργατών: Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την ... from i1.prth.gr
Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. .απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Ουρές και ταλαιπωρία επιβατών στο λιμάνι του πειραιά ύστερα από αιφνιδιαστική κινητοποίηση.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να ταξιδέψετε άμεσα!

Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο, κατέθεσε ο σύνδεσμος. .απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων» επισημαίνει σε. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί.

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο: απεργία. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου.